Akcija!

Dāvanu Komplekts – Feel Me

Original price was: 132,00 €.Current price is: 79,20 €.

Iepazīstinām ar maigu un atjaunojošu ”Feel Me” dāvanu komplektu. Iegremdējiet sevi tīras greznības pasaulē ar šo divu zīda spilvendrānu komplektu, kas bagātināts ar barojošo hialuronskābi.  Paaugstiniet savu miega kvalitāti līdz jaunam līmenim ar zīda maigumu un hialuronskābes atjaunojošo efektu.

 

— VAI  —

Apraksts

Iepazīstinām ar maigu un atjaunojošu ”Feel Me” dāvanu komplektu. Iegremdējiet sevi tīras greznības pasaulē ar šo divu zīda spilvendrānu komplektu, kas bagātināts ar barojošo hialuronskābi un to biezums ir 22 mommes. Paaugstiniet savu miega kvalitāti līdz jaunam līmenim ar zīda maigumu un hialuronskābes atjaunojošo efektu.

Zīda Spilvendrānas Ar Hialuronskābi: Mūsu zīda spilvendrānas ar hialuronskābi ir patiess prieks jūsu ādai un matiem. Šīs spilvendrānas ir izgatavotas no 100 % mulberry zīda ar bagātīgu 22 momu biezumu, un tās ir neticami mīkstas, kas maigi lutina jūsu ādu, kad jūs atpūšaties. Pateicoties hialuronskābei, āda tiek dziļi mitrināta un barota visas nakts garumā. Pamosties ar gludāku un mirdzošāku sejas ādu, jo hialuronskābe iedarbojas brīnumaini, kamēr jūs guļat. Turklāt zīda gludā virsma samazina berzi, samazinot matu lūšanu un pūkošanos, kā rezultātā mati kļūst vieglāk veidojami un veselīgāki.

Kāpēc izvēlēties ”Feel Me” dāvanu komplektu:

  • Izbaudiet maksimālu komfortu ar divām zīda spilvendrānām, kas bagātinātas ar hialuronskābi.
  • Izgatavotas no bagātīga 22 momu biezuma, kas nodrošina ilgstošu mīkstumu un izturību.
  • Hialuronskābe atjauno ādu, mitrinot un barojot to, kamēr jūs atpūšaties.
  • Samazina matu lūšanu un pūkošanos, padarot matus gludākus un veselīgākus.
  • Ideāla dāvana ikvienam, kurš vēlas mierīgu un lutinošu miegu.

Uzdāviniet sev vai kādam sev īpašam cilvēkam dāvanu komplektu ”Feel Me” un izbaudiet tīras baudas sajūtu. Izveidojiet komforta un greznības valstību ar šīm izsmalcinātajām zīda spilvendrānām, kas izstrādātas, lai koptu jūsu ādu un matus, kamēr jūs atpūšaties. Pārvērtiet savu miega rituālu par līdzīgu Spa apmeklējumam un izbaudiet burvīgo “Feeling Me” valdzinājumu katrā nakts miegā. Pamosties atsvaidzināts un mirdzošs, zinot, ka esi dāvājis sev pilnvērtīgas rūpes un atpūtu.

Papildus informācija

Zīmols

Silkvei Boutique

Īpašība

Ar Pievienotu Hialuronskābi

Materiāls

100% Zīds + Hialuronskābe

Zīda Biezums

22 mommes

Krāsa

Melna, Rozā, Smilšu, Tumši Zila

Reviews

Pagaidām nav atsauksmju.

Be the first to review “Dāvanu Komplekts – Feel Me”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related products