Preču piegāde un izsniegšana

* Standarta piegādes laiks ir 1-3 darba dienas, ja vien konkrētajam produktam nav norādīts citādi.

Mēs piegādājam preces uz mājām, uz preču izsniegšanas punktiem un pakomātiem valstīs kuras norādītas zemāk. Sīkāka informācija par piegādes izmaksām un piegādes vietām ir sniegta zemāk.

Kurās valstīs mēs pašlaik veicam piegādes?

Šobrīd piegādes ir pieejamas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Somijā un Zviedrijā. Ja Jūsu valsts nav iekļauta šajā sarakstā, varat sazināties ar mums, lai uzzinātu piegādes iespējas uz Jūsu valsti.

Saņemšana veikalā

Preču saņemšana veikalā ir bezmaksas. Mūsu veikala adresi varat atrast mūsu kontaktu sadaļā.

Ja esat izvēlējies preci(-es) saņemt veikalā, prece(-es) tur tiks piegādāta(-as) 1-3 darba dienu laikā, ja vien Jūsu izvēlētajai(-ām) precei(-ēm) nav norādīts cits piegādes laiks. Mēs jūs par to informēsim pa e-pastu vai SMS. Mēs gaidām Jūsu pasūtījumu 3 (trīs) kalendāro dienu laikā. Pēc šo termiņu beigām pasūtījums tiks atcelts un pasūtītās preces tiks nosūtītas atpakaļ uz noliktavu.

Lai saņemtu pasūtījumu, Jums līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un pasūtījuma numurs. Ja Jūsu pasūtījumu saņems cita persona, lūdzu, norādiet to kā saņēmēju, kad veicat pasūtījumu. Ja pircējs ir juridiska persona, jums ir jābūt pilnvarām.

Preču piegāde uz piegādes punktiem un pakomātiem

Ja esat izvēlējies piegādi uz piegādes punktu vai pakomātu, preces tiks piegādātas 1-7 darba dienu laikā, ja vien izvēlētajam(-iem) sūtījumam(-iem) nav norādīts cits piegādes laiks. Piegādes laiks ir atkarīgs no jūsu izvēlētā piegādes reģiona.

Svarīgi! Pakalpojuma izmaksas var atšķirties atkarībā no pakalpojuma sniedzēja, lūdzu, pārbaudiet pašreizējās cenas pasūtījuma noformēšanas laikā.

Piegāde uz mājām

Ja esat izvēlējies piegādi uz mājām, mēs piegādāsim Jūsu pasūtījumu 1-7 darba dienu laikā, ja vien Jūsu izvēlētajam(-iem) produktam(-iem) nav norādīts cits piegādes laiks. Kurjeri piegādā pasūtījumus pa iepriekš noteiktu maršrutu, tāpēc nav iespējams izvēlēties precīzu piegādes laiku. Varat izvēlēties tikai vēlamo piegādes laika intervālu.

Svarīgi! Dažām precēm ir nestandarta piegādes laiks. Lai uzzinātu precīzu piegādes laiku, lūdzu, apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni.

Pašreizējās piegādes maksas redzēsiet pie pasūtījuma noformēšanas.

Bezmaksas piegādes akcijas

Akciju “Bezmaksas piegāde” noteiktos gadījumos var piešķirt Pārdevējs. Turklāt uz akcijas “Bezmaksas piegāde” paziņošanu attiecas nosacījumi, kas atbilst šai akcijai.

Bezmaksas piegādi var izmantot tikai noteiktā akcijas periodā, kas norādīts akcijas paziņojumā.