Akcija!

Dāvanu Komplekts – Wild

Original price was: 109,00 €.Current price is: 65,40 €.

Iepazīstinām ar ”Wild” dāvanu komplektu – valdzinošu komplektu, kas radīts, lai piešķirtu greznības pieskārienu Jūsu ikdienas sevis lutināšanas rituāliem. Iegremdējiet sevi zīda mežonīgajā valdzinājumā un atjaunojošajā hialuronskābes spēkā, izmantojot šo rūpīgi atlasīto kolekciju.

Šobrīd ir beidzies

Apraksts

Iepazīstinām ar ”Wild” dāvanu komplektu – valdzinošu komplektu, kas radīts, lai piešķirtu greznības pieskārienu Jūsu ikdienas sevis lutināšanas rituāliem. Iegremdējiet sevi zīda mežonīgajā valdzinājumā un atjaunojošajā hialuronskābes spēkā, izmantojot šo rūpīgi atlasīto kolekciju.

Dāvanu Komplekta Saturs:

Zīda Spilvendrāna Ar Pievienotu Hialuronskābi 50x60cm: Atpūtieties gaumīgi, izmantojot mūsu zīda spilvendrānas maigo pieskārienu. Šīs spilvendrānas izmērs ir 50×60 cm, un tās biezums ir 22 mommes, tāpēc tā sniedz patīkamu sajūtu Jūsu ādai un matiem. Pateicoties pievienotajai hialuronskābei, Jūsu miegs kļūst vēl skaistāks, jo āda ir ne tikai atpūtināta, bet arī redzami barota un atjaunota.

Zīda Acu Maska Ar Pievienotu Hialuronskābi: Ielūkojieties sapņu pasaulē ar mūsu miega jeb acu masku, kas ir izstrādāta, lai ietītu Jūsu acis maigā tumsā. Ar tādu pašu rūpību un greznību izgatavota arī miega maska ar pievienotu hialuronskābi. Tas nozīmē, ka, kamēr Jūs baudāt netraucētu miegu, Jūsu āda gūst labumu no hialuronskābes mitrinošajām un atjaunojošajām īpašībām un katru rītu jūtas atsvaidzināta.

Zīda Matu Gumija , M Izmērā: M izmēra zīda gumija, kas ir ideāli piemērota vidēja garuma un vidēja biezuma matiem, nodrošina drošu fiksāciju, nezaudējot eleganci. Zīds ne tikai samazina matu lūšanu, bet arī satur hialuronskābi, kas nodrošina maigu matu barošanu ikreiz, kad sasienat matus.

Kāpēc izvēlēties ”Wild” dāvanu komplektu:

Nevainojama elegance: Uzlabojiet savu ikdienas skaistuma un miega rituālu ar zīda greznuma sajūtu.

Pievienotā Hialuronskābe: Izbaudiet hialuronskābes papildu priekšrocības, kas veicina ādas mitrināšanu un atjaunošanu.

Perfekta harmonija: Izvēlētais spilvendrānas, acu maskas un matu gumijas komplekts veido harmonisku savas labsajūtas uzlabojošu rituālu.

Daudzpusīga elegance: Šis komplekts ir paredzēts gan mežonīgām naktīm, gan mierīgiem rītiem, nodrošinot greznību ikdienas rutīnā.

Palutiniet savas sajūtas ar dāvanu komplektu ”Wild”, kas apvieno greznību, stilu un mežonīgu valdzinājumu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izbaudīt nakts dziļo miegu vai piešķirt eleganci savam dienas stilam, ļaujiet šai kolekcijai kļūt par Jūsu ceļabiedru mežonīgajā ceļojumā.

Papildus informācija

Zīmols

Silkvei Boutique

Krāsa

Pelēka

Materiāls

100% Zīds + Hialuronskābe

Zīda Biezums

22 mommes

Reviews

Pagaidām nav atsauksmju.

Be the first to review “Dāvanu Komplekts – Wild”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related products